Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Újra Mesteriben.

 Megint eltaláltuk a jó időt, gondolhattuk reggel, amikor a jeget kapartuk le az autókról. Mesteribe indultunk a szokásos tavaszi gyógyfürdő látogatásra.

A találkozó időpontjára már kissé javult az idő, mikorra Mesteribe érkeztünk kellemes körülmények fogadtak bennünket. A korai időszak, a celli fürdő felújítása miatt jöttünk ismét Mesteribe, nem bántuk meg. Ez a kis gyógyfürdő egyre szebb lesz, barátságos, nyugodt körülmények fogadják az érkezőket. Bár itt is folyamatban van építkezés, egy fedett és egy szabadtéri medence már üzemel, 36 fokos gyógyvíz várja a vendégeket. Szép számmal találhatók külföldi vendégek a fürdő melleti kempingben is.

A csapat nagy része a fedett medencét választotta, a bátrabbak egyből a kinti medencébe mentek. A tavaszi fürdő látogatásokat a tavaszi fáradtság enyhítésére, a kerti munkák fáradalmainak csökkentésére szánjuk, ennek a mostani kirándulás maradéktalanul eleget tett. Az már a résztvevők egyéni problémája, hogy a beszélgetés nagyrészt arról folyt, ki milyen haladást ért el a kertjében, a szőlőben és mit fog még csinálni délután ha hazaért. A kapálás, kaszálás ebben a versenyben dobogós helyezést ért el, nagyon sok munka van a kertekben, szőlőkben.

Csendes beszélgetések folytak a vízben. Ilyen rendezvényen először nem volt velünk Dini, valahogy senkinek nem volt kedve tréfálkozni. Még túl fájók az emlékek.

Fáztunk, áztunk, pihentünk, hazafelé már meleg volt.

2014-04-12-09.29.53.jpg 2014-04-12-11.40.16.jpg

Találkozó a 8-s mellett.                                                                   A Barlang medencéjében

BK.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.