Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kenesén jártunk

Balatonkenesén találkoztunk péntek délután, a Klub félhivatalos programján, a szokásos balatoni „pihenésen” vettünk részt.

Barátunk, az időjárás megint gondoskodott az izgalmakról. A múlt heti tartós eső, a bizonytalan előrejelzés megint bekavart, Horváth Zsuzsa és Sanyi nem is tudott eljönni. Sajnos a Somló környékén lakni nem csak örömökkel jár…

Félelmeink ellenére csodálatos idő fogadott bennünket. Tükörsima és nagyon tiszta víz, napsütés és meleg várt minket, és ez az idő vasárnap reggelig ki is tartott.

A program az előző évekhez hasonlóan alakult. Beszélgetés, sok séta, városnézés, fagyi és lángos, szauna és masszázs, szombat este egy kis tánc, egy percet sem unatkoztunk.

Rengeteg vitorlás volt kinn a tavon, gyönyörű látványt nyújtottak. Szombaton találkoztunk az Ultrabalaton résztvevőivel is, meg kell említenünk, hogy klubunk tagja, Sik Zoli is a résztvevők között volt és sikerrel teljesítette a távot. Gratulálunk, további sok sikert kívánunk!

Ugyanakkor azt is meg kell jegyezni, hogy talán egy kicsivel csendesebb volt ez a hétvége, mint lenni szokott. Valahogy egy kicsit minden más lett.  Nem voltak hattyú és vadkacsa gyerekek, nem igazán volt jó a fagyi és a lángos sem. Bár egy évvel öregebbek lettünk, úgy vélem, nem velünk volt baj. Mi nagyon jól elvoltunk egymással, a környezet változott, s nem az előnyére.  Zavaró volt az is, hogy az időben elküldött megrendelések ellenére gond volt az étkezéssel is. Minden erőfeszítés ellenére nem sikerült elintézni a vasárnapi ebédet, ráadásul ez pont az ebéd időpontjában derült ki, így ebéd nélkül és rossz szájízzel indultunk haza.

A kirándulásról készült fotókat a Képgaléria/Kenesén/Kenese 2015 alatt nézhetik meg.

BK.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.