Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Csumegyán Miklósné köszöntése

Szeptemberi találkozónk fő eseménye Csumegyán Miklósné, Gabika köszöntése volt.

 

dsc00030.jpg 

dsc00033.jpg

Soós Gyula örnagy úr, a 3. TÉK parancsnoka ismertette dr. Benkő Tibor honvédelmi miniszter és Korom Ferenc altábornagy MH parancsnok születésnapi köszöntőjét, adta át az erről szóló Emléklapot.

 

dsc00034.jpg

Klubunk Emléklappal és virággal köszöntötte Gabikát, melyeket Puskás Tibor elnök adott át.

dsc00037.jpg

A továbbiakban Puskás Tibor tájékoztatta a jelenlevőket az elmúlt hónap eseményeiről. Klubunk képviselői több testvérszervezet rendezvényén vettek részt, többek között Tapolcán, Székesfehérváron, lezártuk és elkészítettük a BEOSZ pályázat elszámolását, folytattuk az új klubhelyiség berendezését.. A pályázati összegből minden tervezett eszközt sikerült beszerezni, egy részüket már használjuk, várhatóan sikerült megoldani az új klubhelyiség fűtését is.

A találkozó következő részében megbeszéltük az októberi aktuális programjainkat, majd kimentünk a laktanyába az új klubhelyiségbe. A helyiség berendezése gyakorlatilag befejeződött, használható lenne, de egyelőre az elektromos energia biztosítás nincs megoldva. Ugyanakkor új lehetőségek is felmerültek, kezdtük kialakítani az ezekre vonatkozó elképzeléseket.

BK